Skip to main content
 

Omgeving Spaarnwoude

Activiteiten in de omgeving:

Tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam vind je de recreatiegebieden van Spaarnwoude. Het is een oase van groen waar je van alles kunt beleven. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen, klimmen, paardrijden, skiën en paintballen.

In de Groene Weelde ligt de Big Spotters Hill, deze piramidevormige heuvel met fantastisch uitzicht over de Haarlemmermeer is populair voor een stevige heuveltraining. ’s Zomers zijn de gebieden het perfecte decor voor festivals en bij Informatieboerderij Zorgvrij is het hele jaar door veel te doen.

Noordzee Kust

De Noordzee kust en stranden van Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, IJmuiden, Wijk aan Zee en Castricum zijn zeer dichtbij. Vanuit IJmuiden kun je o.a. een zeer mooie kustwandeling door de branding maken richting Zandvoort

Golf

De bungalows liggen pal naast de Openbare Golfbaan Spaarnwoude. Maar ook dichtbij de Houtrak, Amsterdamse Golfclub en de Heemskerkse.

Fietsen, varen en wandelen

Hollandser kun je het niet krijgen. Het resultaat van eeuwenlange droogleggingen is een polderlandschap met grazende koeien, ringdijken, vaarten, stolpboerderijen en wuivend riet. In de directe omgeving van Spaarnwoude vind je de mooiste fietsroutes, vaarroutes en wandelroutes.